İSTANBUL / ESENYURT - Esenkent Atatürk Ortaokulu

Belirli Gün ve Haftalar

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda yapılan İstiklal Marşı'mızı etkili ve güzel okuma yarışması aşağıdaki sıralama şeklinde sonuçlanmıştır.

1. Ceylin ARIK

2.Duru YILDIRIM

3. Mina BAL

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!

Nis

24 Kasım Öğretmenler Günü'müz kutlu olsun.

18 Mart Çanakkale Destani

Bir Tutkudur Mustafa Kemal;

Nice sevdalara değişilmeyen.

Yitirilmiş Kasımlarda açan umuttur,

Bir baştır, vazgeçilmeyen...

Bizlere özgürlüğümüzü, bağımsızlığımızı sağlayan, yurt ve millet bütünlüğünü koruyan, Cumhuriyetimizin kurucusu, İlk Cumhurbaşkanımız, Büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK anma haftası okulumuzda kutlanmıştır. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkürler ediyoruz.

Ekm

Ey Yükselen Yeni Nesil ! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacaksınız.

M. Kemal ATATÜK

Cumhuriyet Bayramı okulumuzda büyük bir çoşkuyla kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmenlerimizin ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Atatürk diyor ki: "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar değerli, önemli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz."

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından çocuklara  bayram olarak hediye edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir çoşkuyla kutlanmıştır.

Bütün çocukların Çocuk Bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz.

Mrt

Çanakkale´de destan yazan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.

Ruhları şad olsun.

Okulumuzda 18 Mart Şehitleri anma günü etkinlikleri yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler ederiz.